Kristjan Rahnut kahtlustatakse lõbumaja pidamises

20. veebruar 2008, 22:05

Pekingi olümpiamedalist unistanud
kümnevõistleja Kristjan Rahnu vahistati teisipäeval kahtlustatuna bordelli
pidamises ja lõbutüdrukult raha käest võtmises ehk avalikus varguses, kirjutas
Postimees.

Nagu selgus, olid Rahnu (28) ja tema ekssportlasest sõber, 2003. aasta Eesti sisemeistrivõistluste 60 meetri jooksu hõbedamees, Eesti rahvuskoondistki Balti matšil ja Euroopa karika teatejooksudes esindanud Taavi Rim, pannud Tallinnas tööle mõned korterlõbumajad.

Ööl vastu teisipäeva pandi Rahnul, Rimil ja bordellide juhtimisega seotud naisterahval käed raudu. Pärast kaks päeva kestnud ülekuulamisi esitati kolmikule täna süüdistus prostitutsioonile kaasaaitamises ja kuritegelikku ühendusse kuulumises. Karistusseadustik näeb selle eest maksimumkaristusena ette 12 aastase vangistuse.

Kuid Rahnul ja kompanjon Rimil on Põhja ringkonnaprokuratuuri teatel kaelas kolmaski kuriteokahtlustus. Rahnul avalik vargus koos sissetungimisega ja Rimil väljapressimine. Postimehe andmeil on need kahtlustused seotud tekkinud arusaamatuse tõttu ühelt lõbutüdrukult raha ära võtmisega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. February 2008, 08:34
Otsi:

Ava täpsem otsing