E-kindlustusest sai IIZI

14. märts 2008, 12:05

Seni E-kindlustuse kaubamärgi all
tegutsenud Eesti suurim kindlustusmaaklerfirma võtab kõigil oma tegevusturgudel
tänasest kasutusele ühtse kaubamärgi IIZI.

Ettevõtte teatel vastab uus kaubamärk paremini ettevõtte rahvusvahelistele laienemisplaanidele ning rõhutab kindlustusalaste toimingute mugavust ja lihtsust.

IIZI e-kindlustuse juhataja Risto Rossari sõnul on kaubamärgivahetuse peamine põhjus eelmisel aastal alanud kiire laienemine uutele turgudele. „Soov tegutseda kõikjal sama nime all on ka uue kaubamärgi sünni peamine põhjus,” selgitas Rossar ning lisas, et senine nimi E-kindlustus viitas paraku ka ühemõtteliselt internetipõhisele teenusele, kuid maaklerfirma tänane tegevus on oluliselt laiem. „IIZI e-kindlustusel on ainuüksi Eestis 16 müügiesindust, millele lisanduvad veel kümned meie teenust vahendavad ettevõtted – näiteks erinevad liisingufirmad ja enamus kütusetanklaid,” lisas ta.

Sujuvama ülemineku eesmärgil kasutatakse Eestis mõnda aega nimekuju IIZI e-kindlustus. Eelmisel aastal omandatud tütarettevõtted Lätis ja Leedus võtavad koheselt kasutusele IIZI nime. „Kuigi sõna „kindlustus” lõpus on s-täht, ei kõlanud meie senine kaubamärk Läti ja Leedu kontekstis kõige suupärasemalt, rääkimata siis veel teistest turgudest, kuhu tulevikus laieneda soovime,” selgitas Rossar.

Eesti suurima kindlustusmaaklerfirma IIZI e-kindlustuse osa kindlustusmaaklerite turul on ligikaudu 23%. Ettevõtte käive oli 2007. aastal üle 62,3 miljoni krooni. Firma sõlmis eelmisel aastal üle 240 000 kindlustuslepingu ehk keskmiselt 657 lepingut päevas ning vahendas 425 miljoni krooni ulatuses kindlustusmakseid, mis moodustab 11,4% Eesti kahjukindlustuse turust. IIZI e-kindlustusel on kokku 181 00 klienti, kellest 160 000 on eraisikud ja 21 000 ettevõtted. Firmas töötab kokku 90 töötajat.

IIZI e-kindlustus on Eesti Kindlustusmaaklerite liidu ja rahvusvahelise sõltumatute kindlustusmaaklerfirmade võrgu Eubronet liige. 2007. aastal asutas IIZI e-kindlustus tütarettevõtted ka Lätis ja Leedus ning kavatseb lähitulevikus veelgi laieneda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. April 2008, 12:18
Otsi:

Ava täpsem otsing