Selver tegi liikluskindlustusest esmatarbekauba

31. märts 2008, 08:59

Alates tänasest alustas Selver koostöös
Eesti suurima kindlustusmaakleriga IIZI e-kindlustus Selveri liikluskindlustuse
müüki.

AS A-Selver juhataja Ain Taube sõnul muudab Selveri liikluskindlustus autoomanike elu tunduvalt lihtsamaks, teatas Selver ja IIZI. „Tahame või mitte, kuid liikluskindlustusest on saanud esmatarbekaup ja üheks mugavaimaks viisiks poliisi uuendada on ühes õhtuse poeskäiguga soetada endale Selveri kassast ka infotrükis lihtsa liikluskindlustuse sõlmimiseks,” selgitas Taube.

Taube sõnul on Selveri liikluskindlustuse toote näol välja töötatud klientide jaoks ideaalne lahendus, mida iseloomustavad valikuvõimalus, turu soodsaimad hinnad, lihtne ja kiire klienditeenindus ja pidev kättesaadavus klientidele. „Võttes arvesse head toodet ning muu maailma analoogsete projektide edu, usume, et toode saab olema klientide hulgas populaarne,” lisas Taube.

IIZI e-kindlustuse juhatuse esimehe Risto Rossari kinnitusel tagavad nemad Selveri liikluskindlustuse ostnule turu soodsaima pakkumise seitsme Eestis tegutseva seltsi hulgast ning administreerivad kindlustuslepinguid.

Selverist uudset liikluskindlustustoodet ostes saab klient kauplusest infovoldiku, mille kaudu on võimalik valida endale seitsme Eestis tegutseva kindlustusseltsi lepingu hulgast soodsaim.

Esita küsimus IIZI juhile!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. April 2008, 12:20
Otsi:

Ava täpsem otsing