Pikaro: Pärnu väärib paremat kui Viisitamm

Hille Tressum 20. märts 2008, 16:22

Täna teatas Pärnu linnavalitsus, et 11
linnavolinikku esitasid toimunud volikogu istungil linnapea Mart Viisitamme
suhtes umbusaldusavalduse. Umbusaldusavalduse allkirjastas ka Keskerakonda
kuuluv Koit Pikaro.

Volikokku kuuluv Koit Pikaro ütles aripaev.ee-le, et põhjus, miks ta umbusaldusavaldusega kaasa läks, on see, et Pärnu väärib paremat linnapead, kui on seda Viisitamm.

„Isiklikult arvan, et Viisitamm oleks pidanud tagasi astuma juba ligi pool aastat tagasi või vähemalt möödunud aasta lõpul, mil selgus, et linna eelarve on suures miinuses,“ sõnas Pikaro. Mehe sõnul on paljud Pärnu poliitikud seda meelt, et Viisitamm on nõrk isiksus ning ei suuda linna edukalt juhtida.

Küsimusele, kas umbusaldusavaldusele on oodata ka ülejäänud volikogu liikmete allkirju, vastas Pikaro, et kui inimesed käituksid vastavalt oma südametunnistusele, pooldaksid nad kõik linnapea umbusaldusavaldust.

Pärnu linnavalitsuse teatel viibib linnapea Viisitamm puhkusel.
„Viisitamm on üleväsinud, tal on viimasel ajal olnud palju läbikukkumisi,“ selgitab Pikaro ning valgustab meid Viisitamme viimasest läbikukkumisest. „Tal on juba pikemat aega kinnisidee rajada Pärnu keskväljakule uisuplats. 40 000 elanikust vaid 160 toetasid Viisitamme uisuväljaku rajamise ideed,“ sõnas mees.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. April 2008, 20:23
Otsi:

Ava täpsem otsing