Laar: uskusin, et Viisitamme valitsemisel on nüüd lõpp

17. aprill 2008, 20:25

Isamaa ja Res Publica Liidu juht Mart Laar
kirjutas oma blogisissekandes, et lootis Pärnu linnapeal Mart Viisitammel nüüd
lips läbi olevat, kui peaminister koalitsiooni üldkogul Viisitamme liigsele
laenuhimule vihjas.

„Kui peaminister Andrus Ansip koalitsiooni üldkogul eile igati õigustatult juhtis tähelepanu asjaolule, et üheks põhjuseks, miks valitsus peab säästueelarvega püksirihma pingutama on mõne omavalitsusjuhi, konkreetsemalt Savisaare (Edgar Savisaar, Tallinna linnapea- toim.) ja Viisitamme (Mart Viisitamm, Pärnu linnapea- toim.) ülemäärane laenuhimu, ohkasin kergendatult, et nüüd on selle asjaga korras ning Reformierakonna saadikurühm teeb Pärnus Viisitamme valitsemisele lõpu,“ kirjutas Mart Laar oma blogis ning jätkas: „Suur oli mu üllatus, kui infoagentuurid täna teada andsid, et Reformierakonna saadikud seisid Pärnu linnavolikogus toimunud umbusaldusavaldusel Viisitamme eest nagu müür.“

Laar leiab selle kummalise olevat ning loodab, et Ansipi seisukohad tema erakonnakaaslastele korda lähevad, seda enam, et tegemist pole mitte enam ainult Pärnu eelarve, vaid Eesti eelarve tasakaaluga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. June 2008, 08:54
Otsi:

Ava täpsem otsing