Tark ja Pilv võisid tülli pöörata osaluse jagamise pärast

Agnes Ojala 03. mai 2008, 18:09

Aivar Pilve väitel kasutas Aare Tark
ühinemisläbirääkimisi töötajate ülelöömiseks, advokaatide seas peetakse aga
kõneluste lõhkiajajaks Pilve, kirjutas Postimees.

Kuu pärast ühinemisläbirääkimiste liiva jooksmist teatasid kuus Aivar Pilve büroo töötajat üleminekust Aare Targa büroosse. Mõruks pilliks Pilvele oli tõik, et nende seas oli ka kolm partnerit – Margo Lemetti, Piret Blankin ja Erki Kergandberg.

Advokaatide ringis teatakse, et läbirääkimised katkesid, sest märksa väiksema büroo omanik Pilv vihastanud Eesti juhtiva advokaadibüroo omaniku Targa ja tema partnerid oma nõudmistega välja ning lõpuks tõmmatud Pilve ees uks kinni.

Pilve käitumise olevat hukka mõistnud ka tema enda partnerid, kes seetõttu Targa büroosse läksid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. November 2008, 12:01
Otsi:

Ava täpsem otsing