Tark Co ning Pilv loobusid reklaamitud ühinemisest

12. märts 2008, 16:49

Advokaadibüroo Tark Co ja
advokaadibüroo Aivar Pilv partnerid otsustasid peatada ühinemisprotsessi ning
jätkata tegevust iseseisvalt.

Advokaadibüroode teatel otsustasid pooled mitte lõpuni viia mullu 12. detsembril allkirjastatud ühinemise eellepingus fikseeritud tehingut ja jätkata iseseisvate ettevõtetena. Konkreetseid põhjuseid, mille taha liitumine jääb, advokaadibürood välja ei toonud.

Advokaadibüroo Tark Co ning advokaadibüroo Aivar Pilv partnerid otsustasid ühiselt, et iseseisvalt jätkamine on nii mõlema advokaadibüroo klientide kui ka omanike huvides.

Tark Co juhtivpartner Aare Targa sõnul on teabeäride liitumine kogu maailmas keeruline teema, sest eeskätt liidetakse inimesi, kultuure ja traditsioone. „Nõustajatena näeme igal aastal mõne tehingu ärajäämist, ühinemine ei saa olla eesmärgiks omaette. Antud tehingu ärajäämine ei muuda Tark Co plaane, kavatseme oma eesmärke realiseerida läbi loomuliku kasvu ning ülebaltilise koostöö tihendamise,” lisas Tark.

Advokaadibüroo Aivar Pilv juhtivpartner Aivar Pilve sõnul tunnustavad pooled üksteist professionaalidena ja kavatsevad koostööd jätkata. „Meil on katmata valdkondi, kus saame teineteise kompetentse täiendades klientide vajadusi rahuldada ka ühinemata. Advokaadibüroo jätkab oma arengustrateegia elluviimist läbi meeskonna laiendamise ja talle omastes tegevusvaldkondades,” sõnas Pilv.

Tark Co on üks vanemaid ja suuremaid advokaadibüroosid Eestis. Büroo asutati 1991. aastal ning on keskendunud peamiselt korporatiivklientide nõustamisele kõigis äriõiguse valdkondades. Tark Co’l on tihedad koostöösidemed paljude juhtivate Põhjamaade, Euroopa ja USA advokaadibüroodega. Olulise osa büroo töömahust moodustab välisklientide nõustamine. Tark Co 2007. aasta käive oli 45,7 miljonit krooni ning see kasvas 2006. aastaga võrreldes 32%. Ettevõtte brutokasum oli mullu 13 miljonit krooni, kasvades aastaga 38%.

Advokaadibüroo Aivar Pilv tähistas hiljuti oma 15. tegevusaasta täitumist. Advokaadibüroo on peamiselt tegutsev äriõiguse erinevates valdkondades, aga ka konkurentsi-, maksu-, ehitus- ja planeerimisõiguses. Advokaadibürool on suur kogemus kohtumenetlustes, mille kõrget kvaliteeti on korduvalt ära märgitud rahvusvahelistes väljaannetes. Advokaadibüroo Aivar Pilv müügitulu 2007. aastal oli 23,2 miljonit krooni ja brutokasum 8,96 miljonit krooni. Võrreldes 2006. aastaga kasvas advokaadibüroo müügitulu 23% ja kasum 34%.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. July 2008, 15:02
Otsi:

Ava täpsem otsing