TEA entsüklopeediat soovib juba üle 6000 tellija

06. juuni 2008, 18:14

TEA Kirjastuse juht Silva Tomingas ütles
aripaev.ee-le, et viimase seisuga on nad kogunud juba üle 6000
entsüklopeediatellimuse.

Tellimine on väga aktiivne, päevas tuleb kümneid ja kümneid tellimusi, rääkis Tomingas ja lisas, et tänase seisuga on kirjastus vastu võtnud 6300-6500 tellimust. Kõik viimase kampaania käigus lisandunud tellijad pole veel otsekorraldusega maksma hakanud, kuid Tomingase sõnul on endiselt ka neid, kes maksavad kogu summa kohe ära.

Tomingas ütles, et plaanipäraselt on sujunud ka entsüklopeedia ettevalmistustööd. "Meie partnerid on ilusti kaasa tulnud ja e-lahendused on graafikus," rääkis ta.

TEA entsüklopeedia avab oma veebikeskkonna septembris, kuid Tomingase andmetel läheb sinna kohe üles rohkem infot kui algul plaaniti. "Kõik fotograafid on projektiga kaasa tulnud ja Eesti osa tuleb väga vinge!" kiitis Tomingas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. September 2008, 18:52
Otsi:

Ava täpsem otsing