11. september 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Tea e-entsüklopeedia jagab paroole

Eile alustas Tea e-entsüklopeedia ligipääsuparoolide jagamist, avaldas veebientsüklopeedia oma avalehel täna. Kuna adressaate on tuhandeid, jõuavad paroolid meilitsi entsüklopeedia tellijateni ööpäeva jooksul.

Eile tutvustas Tea äsjavalminud entsüklopeedia esimest köidet. Samal päeval kella 15st hakati meilitsi e-entsüklopeedia kasutajanimesid ja paroole laiali saatma. Tavapostiga saavad paroolid need ettetellijad, kellel e-postiaadressi ei ole või kes pole seda oma tellimuse vormistamisel avaldanud.

"E-entsüklopeedia nagu imeline linn, mis algab, kasvab ja areneb, kuid mitte kunagi päris valmis ei saa," tutvustab end ents.ee. Äsja avanenud e-entsüklopeedia sisaldab artikleid Ast Alžeeriani.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt