Väikeaktsionär: praegu peaks USAst raha välja võtma

30. september 2008, 12:41

Investorid peaksid praegu USAst oma
raha välja võtma, olukord küll normaliseerub, kuid vahepealne aeg on
väikeinvestorile tootlikkuse seisukohast kadunud, arvab Mainori Kõrgkooli
ettevõtluse erakorraline dotsent, aktiivne väikeaktsionär Arno Kirt.

“Kas saab olla muud vastust, kui et praegu võiks või peaks sealt raha välja võtma, kuid küsimus on, kuhu see praegu paigutada,” vastas Kirt päevaküsimusele, kuidas käituda praeguses olukorras investeeringutega Ameerikas?

“Teiseks, kas me vaatame seda lühiajalises või pikaajalises perspektiivis, sest see on selge, et olukord Ameerikas normaliseerub teatud aja järel,” lisas ta.

“Aga vahepealne aeg on väikeinvestorile tootlikkuse seisukohast kadunud ja selle aja jooksul võiks teenida mujalt - see on eriti oluline,” märkis väikeinvestor. “Kuid alati võib rahulikult terve tsükli ära oodata, mis on 3-6 aastat,” ütles Kirt.

Kirt lisas, et küsimus on ka see, millised on lahenduse perspektiivid Ameerikas, esimene katse kukkus eile läbi. “Kuid oletan, et otsuse vastuvõtmiseni ei lähe siiski pikka aega, kuna rahamaailm on väga tundlik ja seal läheb haavade parandamine väga kalliks.”

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. October 2008, 10:50
Otsi:

Ava täpsem otsing