East Capitali fondiosakutega saab jätkuvalt kaubelda

28. oktoober 2008, 16:23

East Capitali Balti regiooni juht Gert
Tiivas lükkas ümber aripaev.ee toimetusse saabunud vihje, nagu olevat East
Capital peatanud kauplemise Balkani fondi osakutega.

Tiivas ütles pärast hetkeseisu kontrollimist, et praegu saab kaubelda kõigi East Capitali fondiosakutega ja kuulujutt Balkani fondi tegevuse peatamisest ei vasta tõele. "Ainus kord, kui meil oli kauplemine peatatud, oli siis, kui Vene börs oli suletud. Siis ei olnud võimalik arvutada osaku hinda," selgitas Tiivas.

Tiivas täpsustas, et aeg-ajalt ei saa fondiosakuid müüa ega osta ka seetõttu, et kohalikud börsid on usu- või rahvuspühade tõttu suletud.

"Täna ei saa Balkani fondi osakutega kaubelda, kuna on Ramadan, ja see info on väljas ka meie kodulehel," selgitas Tiivas. "Homme saab osakutega taas kaubelda. Meie fondidest väljumisega pole siiani kellelgi probleeme tekkinud."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. October 2008, 16:23
Otsi:

Ava täpsem otsing