31. oktoober 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Virelev autotööstus tõi PKCs koondamislaine

Töö kaotanud PKC Eesti ASi juht Jaan Murdla ütles aripaev.ee-le, et börsireglemendist tulenevalt ei saa ta koondamistest ja Eesti tehaste tulevikust pikemalt rääkida, kuid sündmusteahela käivitas majanduslanguses räsida saanud autotööstus.

Murdla ütles, et PKC korraldab praegu tehaste tööd ümber, kuna maailma autotööstusel on praegu kehv seis.

PKC teatas täna börsile, et autotööstuse nõudlus on kõvasti kukkunud ja esitatud tellimused vähenevad järk-järgult kuni aasta lõpuni. Seetõttu on PKC sunnitud tootmistegevuse ümber korraldama ja inimesi koondama. Eestis ja Venemaal on koondamine juba alanud, Soome tehases peetakse praegu läbirääkimisi.

PKC annab Euroopas tööd 3000 inimesele. Börsiteate andmetel puudutab praegune koondamine 100 inimest.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt