Äripäev avas uue logistikaportaali

05. november 2008, 12:48

Äripäev avas täna uue tasuta ligipääsuga
portaali www.logistikauudised.net, mis hakkab huvitavate uudistega varustama
logistikavaldkonna otsustajaid.

"Me usume, et edukad saavad olla vaid need, kellel on kõige värskem informatsioon. Ehkki Eestis on terve rida logistikateemalisi veebilehekülgi, ei paku ükski neist värskeid ning originaalseid uudiseid," kommenteerib logistikavaldkonna valimist Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel. "Just sellepärast tegime uue logistikateemalise veebi www.logistikauudised.net, mis on Eestis esimene selleteemaline uudisteportaal."

Portaal kirjutab sellest, mis on huvitav ja aktuaalne maantee-, mere-, lennu- ja meretranspordis, kulleri- ja laoteenuste turul, logistikas olulise tehnoloogiaga, tollinduses ning seadusandluses. "Samuti hoiame silma peal võtmeisikute liikumisel ja ettevõtete majandustulemustel," lubab uudistekülje peatoimetaja Mariliis Pinn. Avapäeval hoiab toimetaja pilku peal 10. Logistika Aastakonverentsil ning vahendab lugejani ka viimase aasta edukamad logistilised parendused ehk 2008. aasta logistikateod.

Äripäev on logistikavaldkonnas suunanäitaja olnud varemgi. 2003. aastal hakkas ilmuma ajakiri Logistika, mis on püsivamaid ja loetuimaid logistikaalaseid väljaandeid Eestis. Samuti ilmub Äripäevas teisipäeviti rubriik Logistika, Äripäeva Käsiraamatute toimetus annab välja nii Logistika Käsiraamatut kui Logistika ja transpordi infolehte.

Tegemist on Äripäeva teise temaatilise uudisteportaaliga. Septembri lõpus avanes lugejatele www.ehitusuudised.net.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. November 2008, 12:09
Otsi:

Ava täpsem otsing