Tartu vald asfaltis kergliiklustee tagaselja

22. november 2008, 12:39

Jõudmata ära oodata planeeringuvaidluse
lõppu, lasi Tartu vallavalitsus maaomanikelt nõusolekut saamata asfalteerida
Jõgeva maantee äärse kergliiklustee 800 meetri pikkuse lõigu, mis seisis
viisteist kuud killustikkattega, kirjutas Tartu Postimees.

Kui teealuse maa kahe omaniku Erki Andersoni ja Heiki Kakko hinnangul rikkus vald võõral maal ehitust korraldades seadust, siis Tartu vallavanem Aivar Soop luges sellest tähtsamaks avaliku huvi rahuldamist.

"Vald on seatud asjas süüdlaseks, aga kuni on vastuseis, ei saa meie detailplaneeringut kehtestada," selgitas Soop. "Samas on kõik, ka ajakirjandus, mind süüdistanud: miks pole kergliiklusteed korda tehtud. Leidsimegi, et avalikku huvi arvestades tuleb see töö ära teha."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. November 2008, 12:39
Otsi:

Ava täpsem otsing