Ekspressi investor: kividega loopima ei kipu

02. detsember 2008, 17:09

Eesti Kinnisvarafirmade Liidu tegevjuhi
Tõnis Rüütli sõnul läheb igal pool turgudel ühtlaselt nukralt ja seetõttu ta
Ekspress Gruppi n-ö kividega loopima ei asu.

Kuna Rüütlil on portfell laiapõhjaline ja mujal ei lähe ka paremini, ta Ekspress Grupi peale väga kuri pole. „Kui mul mujal läheks paremini, jätkuks kindlasti ka kurje sõnu. Kuid kuna seis on kurvalt sarnane igal pool, ei kipuks nii väga isiklikuks minema ja kividega loopima,“ lausus Rüütel.

Meediaärimees Hans H. Luik on käenduste ja laenudega turgutanud Ekspress Gruppi viimase üheksa kuu jooksul ligi 100 miljoni krooniga. Rüütli sõnul näitab Luik aga sellega usku oma ettevõttesse. „Kui asja võiks allavett lasta, ei pruugiks ju ettevõttesse oma raha enam matta. Investoritele võiks see olla märguandeks, et ettevõtte juht usub oma ettevõttesse,“ märkis Rüütel.

Teistpidi võib see aga näidata ka seda, et ettevõttel ei lähe kõige paremini ja on minevikus valesid otsuseid tehtud. „Ka sel juhul on ausam lahendus, kui valesid otsuseid omaenda kapitaliga kinni makstakse,“ sõnas Rüütel.

Omal ajal ostetud Delfi hind oli tolle aja kohta üllatav. „Minul puudub kompetents, kas see oli kuldmune munev linnuke või mitte. Kuid see summa oli ehmatavalt suur,“ märkis Rüütel.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. December 2008, 15:52
Otsi:

Ava täpsem otsing