Ülevaade kodumaa tööturust raamatus ja CD-plaadil

Ain Alvela 11. detsember 2008, 00:00

Raamat on jaotatud kolme loogilisse ossa. Neist esimene on pühendatud taasiseseisvunud Eesti tööjõuturu statistikale ning tööõiguses kasutatavate mõistete ning juriidika selgitamisele. Teine osa kätkeb endas valikut nii euroliidu kui ka Eesti tööandjate kogemustest personalipoliitika arendamisel keerulistes situatsioonides. Kolmandas osas saab tööandja väärt nõuandeid kogenud personalijuhilt.

Raamatus leiab käsitlemist ka Eesti tööstusettevõtete madal tootlikkus võrreldes nn vanade ELi riikidega. Üks autoritest, personalinõustaja Taimi Elenurm väidab, et siinmail tehtava töö nigela efektiivsuse taga on tippjuhtide mahajäämus personalipoliitika ja -juhtimise valdkonnas.

"See on pigem järelemõtlemise- kui retseptiraamat," tõdeb toimetaja Jelena Rootamm-Valter. "Aga autorid usuvad, et lugeja nopib sellest välja ka praktikas rakendatavaid kasulikke võtteid."

Raamatuga on kaasas CD-plaat, mis lisaks paberväljaande peegeldusele sisaldab mahukamaid ning raamatus olevatest värskemaid andmeid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:52

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing