Ekstipp-pankurid lõid investeerimisfondi

12. detsember 2008, 10:00

Endised tipp-pankurid on loonud uue
fondivalitsemisfirma, lootes raskes majandusolukorras toime tulla.

Fondivalitsemisfirma rajasid investeerimispanga Suprema, hiljem Evli pikaajaline partner ja varahalduse juht Veikko Maripuu ning endine SEB Eesti Ühispanga juht Mart Altvee.

Nendega on liitunud Aare Tammemäe, kes on töötanud Tallinna Sadama finantsdirektori, Nordea panga korporatiivpanganduse juhina ning Arco Vara juhatuse esimehena, on loonud uue varahalduse ja finantsnõustamise ettevõtte.

Ettevõtte pressiesindaja saadetud teade kutsus teisipäevasele üritusele, kus avaldatakse uue Eesti ja Luksemburgi taustaga investeerimispanga plaanid. Finantsinspektsioon teatas seepeale, et nemad pole ühelegi uuele investeerimispangale või pangale sel kuul tegevusluba väljastanud ei ole, küll andis inspektsioon ASile Redgate Varahaldus fondivalitseja tegevusloa.

"Praeguses keerulises majandusolukorras on ettevõtetel pankadest laenu saamine oluliselt raskenenud, samal ajal halveneb ka nende kasumlikkus. Investorid on kartlikud ja investeerimisotsuseid lükatakse edasi. Raskes ja veelgi halvenevas majanduskeskkonnas vajavad ettevõtted ja investorid finantsteenustes uut kvaliteeti ning kogenud tegijaid, kes tahavad mõista nii investorite kui ettevõtete pikaajalisi vajadusi," põhjendavad asjaosalised ettevõtte rajamist pressiteates.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. December 2008, 16:36
Otsi:

Ava täpsem otsing