• OMX Baltic−0,29%293,88
  • OMX Riga0,02%916,92
  • OMX Tallinn−0,7%1 964,42
  • OMX Vilnius0,11%1 234,33
  • S&P 5000,47%6 615,28
  • DOW 300,11%45 883,45
  • Nasdaq 0,94%22 348,75
  • FTSE 100−0,19%9 259,02
  • Nikkei 2250,3%44 902,27
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,16
  • EUR/RUB0,00%97,64
  • OMX Baltic−0,29%293,88
  • OMX Riga0,02%916,92
  • OMX Tallinn−0,7%1 964,42
  • OMX Vilnius0,11%1 234,33
  • S&P 5000,47%6 615,28
  • DOW 300,11%45 883,45
  • Nasdaq 0,94%22 348,75
  • FTSE 100−0,19%9 259,02
  • Nikkei 2250,3%44 902,27
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,16
  • EUR/RUB0,00%97,64
  • 13.12.08, 08:35
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kodutute supiköögi külastajad kolmekordistunud

Kodutuid aitava Päästearmee Eesti juhi Inge Ojala sõnul käis eelmisel talvel supiköögis Tallinnas Paljassaare päevas 70-80 inimest, nüüd aga 250, ja inimesed ei ole lihtsalt tühja kõhuga, vaid lausa näljas.
Oiala rääkis Tallinna Postimees.ee-le ka, et noori käib järjest rohkem, enamik on mitte-eestlased.
Ehkki supiköök on üks väheseid söögikohti, kus korraga nii palju suppi antakse – üks portsjon kaalub 350 grammi –, jääb sellest väheks.
"Paljud on nii näljas, et võtavad kolm-neli portsu," kirjeldab hädaliste päästja Ojala oma igapäevatööd. Paljud ei taha aga ainult süüa, vaid ka muret kurta või elust rääkida.

Artikkel jätkub pärast reklaami

Seotud lood

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele