Luik: küllap Kilk nüüd räägib, kus ta pääseb

17. detsember 2008, 15:43

Ekspress Grupi suuromanik Hans H. Luik
usub, et Rein Kilgil tuleb nüüd kõvasti seletamist, samuti usub ettevõtja, et
Kilk räägib oma eksperimendist lähemalt.

“Kui Rein ütleb, et see oli eksperiment, siis laob ta kindlasti letti ka eksperimendi tulemused,” oli Luik kindel. “Noh, minule pole Rein nendest suhetest rääkinud, aga küllap nüüd räägib, kus ta pääseb. Olen ikka öelnud, et ma ei tunne ühtegi inglit peale Hannes Tamjärve,” arvas Luik sõbra käitumisest.

“Pole vist kahtlust et ongi nii, nagu prokuratuur süüdistab. Ärimehed, kes on Rahvaliidu ministrite Villu ja Estriga vajalikud Hans H LuikHans H Luik“jutud” ära klaarinud, said Eesti riigi maa-ametilt suisa teenust. Neile korraldati mingi ehituskeeluga loodusmaa, millele telliti meelega madal hinnang, ja see vahetati suurepäraste arenduskruntide vastu, iga tehinguga jäi Eesti Vabariik järjest lollimaks ja vaesemaks,” kommenteeris Luik maadevahetuse teemat portaalile Delfi.ee.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. March 2009, 11:06

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing