Priit Aimla • 19. veebruar 2009 kell 21:00

Anekdoot

Siin Tallinn, Lilleküla jalgpallistaadion! Täna ei leia suurel väljakul tõesti ühtki vaba kohta. On ka haruldane kohtumine - esmakordselt Eesti vuti ajaloos, aga ka Brasiilia jalka ajaloos on vastamisi nende kahe riigi koondised. Kohal on kogu meie eliit.

Eesti vutimehed sööstavad platsile. Väike soojendustriblamine, siis lööb Vunk palli ootamatult vastase värava alla, sealt suunab Pank kiirelt palli otse Kangi suunas, Kangilt läheb pass Lengile, see vaatab kiirelt enda ümber ja lööb... vastu vasakpoolset väravaposti. Publik möirgab nördinult. Aga siis sööstab kes teab kust värava ligi Sink, haarab jalalabale otse väravapostilt platsile põrganud palli, teeb välkkiire löögi ja... No publik tribüünidel tardub, osa inimesi tõuseb püsti, osa kaotab enesevalitsemise... Tugev, halastamatult terav löök ja - pall ongi brasiillaste väravas! Staadioni kohalt tõuseb õhku lärmaks võidutsev koor, õigemini kogu linnale laiali kanduv üürgamine…

Ja nüüd jookseb väljakule Brasiilia koondis.

Hetkel kuum