Farmaatsiatehase kvartalisse plaanitakse 24kordseid maju

17. aprill 2009, 13:34

Tallinna linnavalitsus algatas Tondi ja
Seebi tänavate ning raudtee vahelise kvartali detailplaneeringu, kuhu
Farmaatsiatehas plaanib rajada kõrghooneid.

Detailplaneeringu tulemusena moodustatakse 21 krunti ning antakse neile ehitusõigus kuni 24korruseliste ja kuni viie maa-aluse korrusega ärihoonete ning äripindadega korterelamute kvartali rajamiseks. Farmaatsiatehas peab läbi viima ka arhitektuurikonkursi.

Äripäev on kirjutanud, kuidas Farmaatsiatehas tegi 2007. aasta augustis 500 000kroonise rahaülekande sihtasutusele Jüri Vilmsi SK, peale mida loobusid linnaplaneerijad vastuseisust, et kvartalisse võiks püstitada kõrghooneid. Kaitsepolitsei kahtlustab Farmaatsiatehase juhti Raivo Unti selles, et ta andis pistist abilinnapea Taavi Aasa nõunikule, praegu vahi all viibivale Ivo Parbusele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. April 2009, 11:15
Otsi:

Ava täpsem otsing