Reformierakond on kaasvastutaja

ÄP 15. juuni 2009, 00:00

Sotsiaalminister Hanno Pevkur on enda nõuniku Anders Tsahkna kuriteokahtlustust kommenteerides rõhutanud, et Tsahkna võeti tööle teadmiste pärast meditsiinivaldkonnas ning et tal polnud aimu Tsahkna kahtlastest tegemistest. Kahjuks on meie sotsiaalminister halva mäluga. Kui Tsahkna aasta tagasi minister Maret Maripuu nõunikuna tööle asus, siis kritiseeris seda otsust Reformierakonna tollane aseesimees Meelis Atonen, kelle hinnangul ei oleks tohtinud Tsahknale pakkuda tööd avalikus sektoris. Samuti soovitas ta ajakirjanikel hakata teraselt jälgima sotsiaalministeeriumis toimuvat.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing