Anders Tsahkna rajab süstlavahetuspunkti

26. juuni 2009, 08:33

Endine sotsiaalministeeriumi nõunik, Anders
Tsahkna, keda juuni alguses külastas kapo seoses mõjuvõimuga
kauplemise kahtlustega ning kes veel enne seda jõudis sõita purjuspäi,
heastab viimast ühiskasuliku tööga rajades süstlavahetuspunkti.

Anders Tsahkna on lubanud MTÜ Convictus heaks teha 100 tundi ühiskasulikku tööd. «Tsahkna ülesanne on uue süstlavahetuspunkti rajamine, ta otsib sobiva koha ja remondib selle,» ütles sotsiaalministeeriumi pressiesindaja Jana Zdanovitš Õhtulehele.

Politsei peatas Tsahkna auto mullu detsembris Otepääl, joobeks mõõdeti 0,48 promilli ja talle määrati trahv.

Juuni alguses peeti Tsahkna 48 tunnik kinni ning teda hoiti arestimajas. Tsahknat kahtlustatakse mõjuvõimuga kauplemises, mis seisneb vara ja muu soodustuste lubamisega nõustumises vastutasuna selle eest, et sotsiaalministeeriumi nõunikuna kasutas ta ebaseaduslikult oma tegelikku ja eeldatavat mõju eesmärgiga saavutada ametiisikutelt soodsaid otsuseid soodustuse andja ja kolmanda isiku huvides, teatas riigiprokuratuur.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. June 2009, 08:33
Otsi:

Ava täpsem otsing