Jeemeni lennuk kukkus 154 inimesega pardal India ookeani

30. juuni 2009, 07:54

Jeemeni Yemenia Airi Airbus 310 reisilennuk
kukkus täna öösel umbes 154 inimesega pardal Komoori saarte lähedal
India ookeani.

"Me ei tea, kas õnnetuses on ellujääjaid," ütles Komoori asepresident Idi Nadhoim, vahendas BBC. Enamus 143 reisijast olid pärit Komooridelt. Pardal oli samuti 11-liikmeline meeskond. Kokku vedas reisilennuk 154 inimest, kirjutas CNN.

Airbus 310 reisilennuki opereerija on Jeemeni vedaja Yemenia Air. Reisilennuk lendas Jeemeni pealinnast Sanast Komooride pealinna Moronisse, kukkudes umbes tund aega enne sihtkohta saabumist ookeani, ütlesid Yemenia Airi esindajad.

Komoorid on saareriik India ookeanis Mosambiigi väina põhjaosas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. June 2009, 09:31
Otsi:

Ava täpsem otsing