Tänasest saab taotleda taas reisidokumenti kiirkorras

06. juuli 2009, 12:13

Alates tänasest saab kodakondsus-ja
migratsiooniametis (KMA) taas kiirkorras taotleda reisidokumenti, teatas
amet.

Vastavalt Euroopa Nõukogu määrusele rakendus 29. juunil digitaalsete sõrmejälgede hõive Eestis väljastavatesse reisidokumentidesse, seoses sellega peatas KMA ajutiselt 26. juunist kuni 3. juulini reisidokumentide kiirkorras väljaandmise ja taotluste vastuvõtmise.

Sõrmejälgede hõivamine reisidokumentidesse on toimunud plaanipäraselt ja ilma eriliste tehniliste tõrgedeta. Eelmisel nädalal, 29. juunist kuni 3. juulini isikustati dokumendi kasutajate sõrmejälgedega 1505 Eesti kodaniku ja 132 välismaalase passi ning 8 meresõidutunnistust, 4 meremehe teenistusraamatut ja 1 diplomaatiline pass.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. July 2009, 12:13
Otsi:

Ava täpsem otsing