Saaremaa Spa koondab poolsada töötajat

29. juuli 2009, 08:43

Kuigi alles eile kirjutas Saaremaa ajaleht
Oma Saar, et Kuressaare spaahotellid on pilgeni külastajaid täis ning nende
käsi käib hästi, peab Saaremaa Spa Hotels seoses külastajate arvu
vähenemisega koondama 50 töötajat.

Suurearvuline koondamine ei ole Saaremaa Spa müügi- ja turundusosakonna juhataja Frey-Christian Ferneliuse sõnul midagi erakordset. Teade kollektiivsest koondamisest jõudis töötajateni õigeaegselt ja kuu möödudes anti teada ka koondatute nimed, kirjutas Oma Saar.

Käesoleva aasta jooksul on Saaremaa Spa hotellides tegemist juba teise koondamisega. Fernelius ei välista ka edaspidiseid koondamisi öeldes: “meie majandus ei muutu aastatega, kuudega ega päevadega, see muutub tundidega."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. July 2009, 08:43
Otsi:

Ava täpsem otsing