Mägioja: kõiki kahjusid ei saa kokku liita

ÄP praktikant 01. september 2009, 18:57

Käibemaksumuudatust pehmendav eelnõuga
kaasnevad kompensatsioonid kuluksid marjaks ära, kui kõiki kulusid pole võimalik
rahasse ümber arvutada, ütles Rimi Eesti Food ASi turundusjuht Evelin Mägioja.

„Kui tekivad lisakulud, on ju positiivne, et need kompenseeritakse. Aga sa ju otsust tagasi ei pööra," kommenteeris Mägioja võimalust, et riik hüvitab käibemaksumuudatusega kaasnevad kulud ettevõtjatele. Samuti ei muudaks tema arvates midagi käibemaksudeklaratsiooni esitamise edasilükkamine, sest need on ettevõttel juba esitatud.

Mägioja lisas, et muudatusega pidid nad töögraafikud ümber muutma ja tehti ka ületunde. Hinnasiltide muutmine oli samuti kulukas ettevõtmine. Teisalt nentis ta, et töötajad pidid klientide teenindamise asemel hinnalipikutega tegelema ja seda kulu pole võimalik kokku arvutada.

"Loodame lihtsalt, et sellise lühiajalise etteteatamisega muudatusi rohkem ei tuleks," lausus Mägioja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. September 2009, 21:00
Otsi:

Ava täpsem otsing