Saunatootja kandideerimisest: ei taha enam olla passiivne

28. september 2009, 15:27

Olen siin vallas juba tükk aega elanud ja
mõtlesin, et võiksin juba aktiivsem olla, põhjendas saunade ehitamise ja
saunatoodete valmistamisega tegeleva OÜ Varleton juht ning omanik Ülari Järvoja,
miks ta kandideerib Pärnumaal Tahkuranna vallavolikokku.


„Olen seni vaid ettevõtlusega tegelenud, aga nüüd olen firma juti peale saanud ja on mahti natuke nina ka poliitikasse toppida,“ lausus Järvoja. „Firmaasjad olen nii palju paika saanud, et ma ei pea ise enam kõigega tegelema, igal üksusel on eestvedaja olemas.“


Järvoja sõnul kuulub ta valimisliitu, mille liikmete hulgas moodustavad suurema osa ettevõtjad, keda on kokku üle kümne, ja samas keegi neist ei kuulu ühtegi erakonda. „Justkui ettevõtjate valimisliit,“ muigas Järvoja ja lisas, et tegelikult on mitmed inimesed nende valimisliidust ka täna võimu juures. „Ma ei ütleks, et seni on vallaasju kehvasti aetud, aga ma tahaks sinna oma panuse ka anda.“
OÜ Varleton tegeleb saunade ehitamisega ja puidust saunatoodete valmistamisega. Firma asub Tahkuranna vallas ja omab poodi Pärnus ning Tartus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. October 2009, 20:39
Otsi:

Ava täpsem otsing