Turismitalu omanik: küsitluse tulemus motiveeris kandideerima

24. september 2009, 20:34

Meie valla veebiajalehes käiv küsitlus
andis mulle lisamotivatsiooni, põhjendas Võrumaal Urvastes asuva turismitalu OÜ
Uhtjärve Ürgoru Nõiariik omanik Aivo Värton, miks ta taas kandideerib
vallavolikogusse.

Luuletaja Contra toimetatud veebiajalehe „Urvaste Vallarahva Lehe“ küsitlus näitab, et vallavolikogu praegustest liikmetest on rahvas kõige enam rahul Aivo Värtoniga, teda on tunnustanud 65 protsenti vastanutest.

Eelmistel kohalikel valimistel suuruselt teise häältesaagi saanud Värtoni sõnul asus ta valimisliidu Ühtne Urvaste etteotsa, sest keegi peab ju eestvedaja olema. „Meie valimisliidus ei ole ühtki inimest, kes kuuluks mingisse erakonda, me tahame teha koostööd kõigiga, et vald oleks sõbralik ja ühtne,“ lausus Värton ja lisas, et kohalikest ärimeestest on nende nimekirjas veel trasside rajamise ja kaevetöödega tegelev Madis Ingver ning ehitusega tegelev Jaanus Rattus.

Aivo Värton ütles, et kuigi ta kuulub opositsiooni ridadesse, aitab volikogu töös osalemine olla paremini kursis infoga, mis vallas toimub. „Samamoodi sa ju vaatad õhtul uudiseid, sest tahad teada, mis Eestis toimub,“ lisas Värton.

Tema kinnitusel nende valimisliit mingeid kulutusi reklaamiks ei tee. „Me vaid prindime oma valimisliidu programmi välja ja paneme need inimeste postkastidesse,“ lausus Värton. „Mingeid rahalisi väljaminekuid seoses valimiskampaaniaga meil pole.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. September 2009, 17:20
Otsi:

Ava täpsem otsing