Reform: täna veel lahtine, kas lähme kohtusse

29. oktoober 2009, 21:20

Reformierakonna pressiesindaja sõnul on
Äripäev trükkinud valeinfot ja täna on veel lahtine, kas asjaga minnakse
kohtusse, kirjutas Delfi.

Peaministri partei distantseerib ennast oma liikmetest ning väidab, et 2007. aasta riigikogu valimistel end Reformierakonna liikmetena reklaaminud Robert Antropov ja Jaanus Rahumägi tegutsesid reklaami tellides eraisikutena, vahendas Delfi.

Äripäev avaldas möödunud reedel loo, kus reformierkondlasi Robert Antropovit ja Jaanus Rahumägi kahtlustatakse varjatud rahastamises. Äripäeval käsutuses on dokumendid, mis süüdistavad reformierakondlasi rahastajate varjamises.

Reformierkondlaste sõnul sattusid nad väljapressimise ohvriks. Väidetav väljapressija, endine reklaamibüroo Droomi omanik, ütles eilses intervjuus Pealtnägijale, et palus riigikogu liikmetelt vaid reklaamikulude eest tasu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. October 2009, 21:20
Otsi:

Ava täpsem otsing