Katre Pilvinski • 11. juuni 2010 kell 14:23

Scandicu juht: 2009 oli läbi aegade kõige raskem aasta

Mullu oli täituvus kõige madalam ja langus kõige suurem ehk 2009. aastat peame läbi ajaloo null-aastaks, tõdes Scandic Hotels Eesti direktor Kadi Saluoks.

"2009 on läbi aegade kõige kehvema tulemusega aasta olnud. Täituvus oli kõige madalam ja langus oli kõige suurem ehk 2009. aastat peame läbi ajaloo null-aastaks," nentis Saluoks.

"Eks seda muidugi mõjutas ka suur pakkumiste hulk hotelliturul. Näiteks 2007. aasta lõpus lisandusid veel hotellid Swiss ja Foorum ning mullu ületas pakkumine tugevalt nõudluse," lisas ta. Saluoksa sõnul suudeti siiski tänu kiirele kohanemisele majanduslangusega ja ümberstruktureerimisele täita eelmisel aastal omanikele antud lubadust ning veidi isegi ületati seda.

„See aasta on täituvus olnud juba palju parem,“ rõõmustas Saluoks. „Hinnad on küll veel languses, aga turistide arv Tallinnas on suurenenud ning see väljendub ka meie täituvuse tõusus võrdluses eelmise aastaga."

Saluoks lisas, et Scandicu Tallinna hotellis Palace on tänavu täituvus keskeltläbi iga kuu vähemalt 10% kõrgem kui eelmisel aastal. Kasv on olnud kuust kuusse. "Samuti näitab Rannahotell Pärnus täituvuse osas häid tulemusi," märkis ta.

 

 

Hetkel kuum