Indrek Kald • 18. november 2010 kell 7:40

Maakohus ei rahuldanud Tallinna Vee nõuet Bremi vastu

Harju maakohus jättis rahuldamata ASi Tallinna Vesi avalduse ega nimetanud kinnisvarahooldusettevõttele OÜ-le Brem Kinnisvarahooldus ajutist pankrotihaldurit.

Kohus lõpetas menetluse ning jättis menetluskulud Tallinna Vee kanda, kuna veefirma nõue Brem Kinnisvarahoolduse vastu osutus ebaselgeks, teatas Brem. "Oleme alati kinnitanud, et Brem on jätkusuutlik ja perspektiivikas ettevõte. Seda arvestas ka kohus," ütles ettevõtte juhatuse liige Risto Mägi.

Tema sõnul on paljud võlgnikud jätnud arved tasumata või asunud nende tasumisega viivitama, kuna loodavad Brem Kinnisvarahoolduse pankrotile, kuid seda ei juhtunud ja ei juhtugi. Brem Kinnisvarahooldus nõuab oma võlad sisse vastavalt kehtivatele lepingutele ja seadustele, märkis ta.

Hetkel kuum