• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Velman: Wikileakside töö kurvastab

  Mind teeb kurvaks, et meie Wikileaksid töötavad ja info, mis oli mõeldud kitsale ringile, leidis kajastamist ajalehe esiküljel, ütles riigikogu keskerakondlasest liige Vladimir Velman, keda kapo peab Edgar Savisaare suhete loojaks Venemaaga.

  Velmani sõnul pole selles loos sisu. Ta käis küll enda sõnul Moskvas kaasas Venemaa Raudteede juht Vladimir Jakunininiga kohtumisel, kuid rahast seal juttu polnud. „See tuli siis, kui allkirjastati leping,“ sõnas Velman.
  Velmani sõnul on Edgar Savisaar oli inimene, kes aitas 20 aastat tagasi Eestile iseseisvuse tuua. „Rääkida nüüd, et ta on agent, see on ülepakutud. Me kõik oleme mõjutusagendid, sest me oleme poliitikud ja mõjutame valijaid,“ ütles Velman.
  „Keskerakond on Ühtse Venemaaga partnerid ja selgitame üksteisele, mis meie riikides toimub. Näitasime ära, et meie oleme need poliitikud Eestis, kes ei pööra Venemaa poole selga ja eks see mõjub ka, miks meil on lihtsam Venemaal poliitikutega kokku saada,“ sõnas Velman.
  Postimees kirjutas täna, et presidendi, peaministri ja siseministri käes on kaitsepolitsei teabeettekanne, milles Keskerakonna esimeest Edgar Savisaart nimetatakse ohuks riigi julgeolekule, sest linnapea dokumendi kohaselt on Savisaar vahendajate kaudu küsinud 1,5 miljonit eurot, millega suurendada Venemaa mõju Eestis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Uus Saksa valgusfoori võimuliit rajatakse vastuolulistele plaanidele
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.