Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ligi: minu arust Savisaare Venemaa-lembuses uudist pole

  Rahandusminister Ligi ütles valitsuse pressikonverentsil, et tema arust Keskerakonna juhi Edgar Savisaare Venemaa-lembuses uudist pole.

  Ligi tegi pressikonverentsil näo, et pole tänases Postimehes ilmunud lugu Edgar Savisaarest kui ohust Eesti riigi julgeolekule üldse näinud. "Siin minu arust uudist ei ole," lisas Ligi talle ulatatud ajalehte demonstratiivselt lapates.
  "Me ei saa konkreetset asja kommenteerida, aga alates 2007. aastast on ühe erakonna motiivid minu meelest kusimärgi all. Keskerakonna sammude puhul on puudu majanduslikest ja sotsiaalsetest põhjendustest," lausus Ligi ja põrgatas kommenteerimise haridusministrile Tõnis Lukasele.
  "Mina olen julgeolekuasutuste esmastest inforingkondadest väljas ja seetõttu võin kommenteerida südametunnistuspiinadeta," ütles Lukas seepeale lisades, "Venemaal oleks aeg saada aru, et oleme iseseisev riik ja kaitseme oma julgeolekut põhjalikult ja pingsalt."
  Ajakirjanike küsimustele vastates kordas Ligi: "Me ei saa kommenteerida konkreetseid uurimisasju. Välisminister võib kinnitada, et erakonnajuht ei saa teha suurejoonelisi visiite Venemaale ilma kooskõlastamata."
  Lukas avaldas arvamust, et konkreetne Postimehes kirjeldatud juhtum Savisaarega ei kahjusta Eesti välispoliitikat. "Küllap rahvusvahelises plaanis teatakse väga hästi, et Venemaa on muutnud oma panuseid. Kui seni püüti luua venekeelsele elanikkonnale tuginevat erakonda, siis nüüd panustatakse neile, kes juba on poliitikas. Me ei peaks muretsema, et praegune uudist rahvusvahelist uudistekünnist ületaks," selgitas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Teflonametnik, kel jäigi vastutus võtmata
Ain Valdmanni laadsete ametnike järgi paistab välja, et linnavõimu juures on midagi hämarat. Ärme unusta seda ka nüüd, mil konkreetselt tema töölt lahkub, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Ain Valdmanni laadsete ametnike järgi paistab välja, et linnavõimu juures on midagi hämarat. Ärme unusta seda ka nüüd, mil konkreetselt tema töölt lahkub, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Balti aktsiaindeks kolmapäeval tõusis
Balti aktsiate hinnad kolmapäeval valdavalt tõusid, kui investorid kasutasid ära odavamaks muutunud hindu ostmiseks. USA aktsiaturg kerkis päeva alguses esialgsest miinusest plusspoolele.
Balti aktsiate hinnad kolmapäeval valdavalt tõusid, kui investorid kasutasid ära odavamaks muutunud hindu ostmiseks. USA aktsiaturg kerkis päeva alguses esialgsest miinusest plusspoolele.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Aastast 2035 Euroopas enam uut sisepõlemismootoriga autot osta ei saa
Euroopa Liit kiitis heaks plaani lõpetada sisepõlemismootoriga sõidukite müük Euroopas 2035. aastaks, et vähendada CO2 heitkogused nullini, teatas Euroopa Liit täna hommikul.
Euroopa Liit kiitis heaks plaani lõpetada sisepõlemismootoriga sõidukite müük Euroopas 2035. aastaks, et vähendada CO2 heitkogused nullini, teatas Euroopa Liit täna hommikul.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.