Koit Brinkmann • 16. detsember 2010 kell 15:23

Vähi: no comments, kahe kuu pärast on valimised

Kahe kuu pärast on valimised ja ma ei kommenteeri kuulujuttusid, ütles suurettevõtja Tiit Vähi.

„Ma pole ühtegi päeva näinud, kus mõni ajaleht või väljaanne ei kallaks kedagi sopaga üle. Ma ei loe ka neid asju. Ma ei kommenteeri kuulujuttusid ja kui kaitsepolitsei saadab oma aruandeid ajalehtedele, siis on mul väga kahju,“ ütles Vähi.

Vähi lisas, et õigusriigis ei klaarita selliseid teemasid ajalehe kaudu. „Kokkuvõtteks, no comments, kahe kuu pärast on valimised,“ ütles Vähi.

Postimees kirjutas täna, et presidendi, peaministri ja siseministri käes on kaitsepolitsei teabeettekanne, milles Keskerakonna esimeest Edgar Savisaart nimetatakse ohuks riigi julgeolekule, sest linnapea dokumendi kohaselt on Savisaar vahendajate kaudu küsinud 1,5 miljonit eurot, millega suurendada Venemaa mõju Eestis.

 

 

 

 

Hetkel kuum