Silvia Kruusmaa • 23. detsember 2010 kell 10:58

Ratas taunib vihakampaaniat

Riigikogu aseesimehe Jüri Ratase sõnul on kogu lugu rahastamise ümber olnud segane ning fakte ega tõendeid ilmselt ei kavatsetagi avaldada. Talle ei meeldi ka IRLi algatanud allkirjade kogumine Savisaare vastu.

Riigikogu aseesimehe Jüri Ratase sõnul on kogu lugu rahastamise ümber olnud väga segane ning fakte ega tõendeid ilmselt ei kavatsetagi avaldada.

„Mulle ei meeldi ka see, et Isamaa ja Res Publica Liit on algatanud allkirjade kogumise Edgar Savisaare vastu. Selline käitumine õhutab vihkamisele ja ühise vaenlase leidmisele ning ei sobi kindlasti jõulueelsesse aega,” lisas Ratas.

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimehe Kadri Simsoni sõnul väljendasid fraktsiooniliikmed seisukohta minna kevadistele Riigikogu valimistele ühtse meeskonnana.

„Keskerakond on varemgi enne valimisi pidanud tugevaid meediarünnakuid taluma,“ ütles Simson. „Paljud inimesed on Keskerakonna Riigikogu saadikutele piirkondades avaldanud toetust Keskerakonnale ja Edgar Savisaarele.“ 

Hetkel kuum