Katre Pilvinski • 29. detsember 2010 kell 14:06

Rautakirja: tugevdasime euro tõttu turvalisust

Oleme euro tõttu tugevdanud müügipunktides turvameetmeid, sh soetanud uute rahade tuvastusseadmeid ja seife, sõnas Rautakirja Eesti juht Ivar Vendelin. Firmale kuuluvad R-kiosk, Apollo, Videoplanet ja kobarkinod.

"Rautakirja Estonia koos oma kõikide teenindusasutustega nagu R-kiosk, Apollo, Filmipood, Videoplanet ja kontserni kuuluvad Forum Cinemas kinod on euro tulekuks valmis," kinnitas ta.

Vendelin ütles, et kindlasti soovitavad nad klientidel aasta alguses eelistada kaardimakseid, kuid kõikides müügipunktides peab saama tasuda ka sularahas.

"Kõige suuremad ümberkorraldused seoses euro tulekuga puudutavad tarkvara lahendusi. Müügipunktides oleme tugevdanud turvameetmeid, näiteks soetanud uute rahatähtede tuvastusseadmeid, seife jne," rääkis ta.

Vendelini sõnul alustas firma euro ettevalmistustega selle aasta augusti alguses. "Rautakirja Estonia eurole ülemineku projekti maksumus saab olema ligikaudu 300 000 eurot ning püsime eelarves," lausus Vendelin.

Hetkel kuum