Väinu Rozental • 16. jaanuar 2011 kell 11:47

Savisaar lubab euro panna teenima Eesti rahvast

Kui praegune valitsus sunnib inimesi teenima eurot, siis meie paneme euro teenima kogu Eesti rahvast,” kinnitas Keskerakonna esimees Edgar Savisaar täna valimiskonverentsil poliitilisest olukorrast ettekannet pidades

„Meie toetame eurot, sest euro tähendab Eestile astmelise tulumaksu lähenemist, tähendab euroopalikku maksu- ja sotsiaalpoliitika,” edastas Keskerakonna pressiesindaja Savisaare sõnu.

Keskerakonna esimees rõhutas, et käimasolevas valimistsüklis on saavutatud juba kaks suurt võitu – 2009. aasta europarlamendi ning linnade ja valdade omavalitsuste valimised. „Reformierakond lubas võtta europarlamenti pooled kohad, aga raskusi oli isegi ühe mandaadi kätte saamisega. Kohalikel valimistel lubati Keskerakond ajada Tallinnast välja, isegi valimisseadus tehti ümber – meile ennustati hävingut, aga me võitsime. Miks peaks nüüd minema teisiti?”

Savisaar märkis, et president kutsub üles valimispäeval korraldama referendumit sel teemal, kes toetavad Keskerakonna poliitikat ja kes on selle vastu. „Loomulikult on valimised referendum, aga selle põhiküsimused on niigi kõigile selged – hinnatõus ja tööpuudus ning sellest tulenev inimeste üha massilisem lahkumine Eestist. Kui pärast valimisi säilivad samad jõujooned, siis võib kindel olla, et hinnaralli hoogustub veelgi, inimesed vaesuvad edasi ning väljaränne suureneb! Meie oleme sellel referendumil võtnud selge positsiooni – meile sellest kõigest aitab!”

Hetkel kuum