Kadrin Karner • 18. jaanuar 2011 kell 11:26

Wolf sai Ilveselt teenetemärgi

Eesti presidendipaari visiidil Rootsi andis president Toomas Hendrik Ilvese Swedbanki juhile Michael Wolfile üle Maarjamaa Risti kolmanda klassi teenetemärgi, teatas pank.

„See on tunnustus Swedbanki positiivsele mõjule Eestis. See on suur au nii mulle kui kõigile minu kolleegidele, eriti Priit Perensi juhtimisel tegutsevatele Swedbanki Eesti töötajatele,“ kommenteeris Wolf.

Wolf ütles ka, et Eesti on Swedbanki üks neljast koduturust, kellega on olnud pikaajaline seotus ja seda loodetakse ka jätkata.

Maarjamaa Rist on asutatud 1995. aastal Eesti riigi iseseisvuse auks. Maarjamaa Risti teenetemärk antakse välismaalastele kõrgeima teenetemärgina Eesti riigile osutatud teenete tunnustamiseks. Maarjamaa Risti teenetemärgil on president.ee andmetel kuus klassi.

Hetkel kuum