Silvia Kruusmaa • 8. veebruar 2011 kell 15:05

Vaata, keda pakub Rahvaliit ministriteks

Rahvaliit avalikustas täna võimalikele ministrikohtadele oma erakonna kandidaadid.

Rahvaliidu peaministrikandidaat on Jaan Toots. Ülejäänud kandidaadid on järgmised: regionaalminister – Andrus Blok, sotsiaalminister – Mai Treial, põllumajandusminister – Jaanus Männik, kaitseminister – Hannes Toomsalu, rahandusminister – Karin Jaanson, majandusminister – Viljar Jaamu või Rene Naptal, välisminister – Ivar Raig, justiitsminister – Kaarel J. Roosaare, haridus- ja teadusminister – Riina Kull ning keskkonnaminister – Peeter Ernits, vahendas Delfi.

Siseministri, kultuuriministri ja tööhõiveministri kandidaadid jätab Rahvaliit praegu nimetamata, sest neile kohtadele on mitu head kandidatuuri.

Nende ministrite kandidaadid selguvad lähimal juhatuse koosolekul.

Hetkel kuum