Selleks, et ühte või teist veebilehte otsingust välja lülitada, piisab kõpsimisest kirjale "Block all ***.com results".
"Manage blocked sites" funktsiooni abil saab otsingust blokeeritud lehti tagasi kuvada, avaldas Google ettevõtte blogis.
Maailma populaarseimat otsingumootorit haldav Google rõhutas samas, et blokeerimisfunktsiooni käivitamiseks tuleb kasutajal end autoriseerida.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!