Alyona Stadnik • 27. aprill 2011 kell 8:50

Kääriku Puhkekeskus: oleks vaja kolmetärnihotelle

Kääriku Puhke- ja Spordikeskuse OÜ juhi Heiki Ehte sõnul on Otepääl kõrghooajal puudu keskmisi majutuskohti.

Ehte on Käärikul tööl alates eelmise aastal maist. „Sisetunne ütleb, et majutuse koha pealt on see aasta parem kui eelmine. Meie põhilised külastajad on seotud spordi- ja treeninglaagritega, seega põhiliselt eestlased,“ rääkis Ehte ning lisas viie aasta kogemuse põhjal on usk olemas.

Ehte sõnul ei ole  tulevikus oodata suurt tungi. „Kõik otsuseid tehakse kaalutletult ning raha ei taheta väga lihtsalt välja käia,“ ennustas ta.

Ehte märkis, et sellel aastal tuleb Riigi Kinnisvara kaudu saastekvoodi müügist ligi 1,5 mln eurot ning ülikool panustab ka Kääriku keskuse arendusse. „Eesmärk spordi- ja treeninglaagrite arendamine,“ sõnas Ehte.

Ehte märkis, et Otepääl kõrghooajal on puudu keskmised majutuskohtad. „Ei ole puuudu mitte nelja-viie tärni majutust, vaid head ja odavat kolme tärni majutust,“ märkis ta. Kääriku prioriteediks on noorte spordi- ja treeninglaagrid, kus on oluline hea toit ja spordirajatised, täpsustas Ehte.

Eesti Pank tutvustab täna Eesti majanduse viimase aja arengud. Äripäev uurib, kuidas on ettevõttel läinud ning mis ootab ees.  

Hetkel kuum