• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Saaremaa golfifirmat ähvardab kahjunõue

  Saaremaa Golfi ASi ähvardab kahjutasunõue pankrotis OÜ-lt Saare Golf Travel, sest jõustunud kohtuotsuse järgi võis väljaku teenuseid müüa vaid viimane, lepingut rikkudes tegi seda aga ka väljaku omanikfirma Saaremaa Golf.

  Operaatorlepingu kohaselt kohustus Saare Golf Travel osutama golfiradade müügi teenust, korraldama võistlusi, müüma ja laenutama varustust, tegelema reklaamiga, ent Saaremaa Golfi väitel ei saanud nad sellega hakkama ja seetõttu alustas väljaku omanik ise teenuste müüki, kirjutas Saarte Hääl.
  Pankrotihaldur Veli Kraavi sõnul on Saare Golf Traveli pankrotitoimkonna ja võlausaldajate asi arvutada välja, kui palju jäi firmal Saaremaa Golfi poolse lepingu rikkumise tõttu raha saamata. Juhul kui kahjutasunõue esitatakse, võib aktsiaselts pöörduda nõudega firma endise juhataja Aivar Aru ja/või nõukogu vastu, kes olid kahjuliku lepingu sõlmimisega nõus.
  Aivar Aru ütles Saarte Häälele, et kui tema oli firma juhataja, leping töötas ja raha selle alusel laekus ning vastutama peab see, kes lepingut rikkuda otsustas ehk ettevõtte praegune juhtkond; viimased aga lehe kommentaaripalvele ei vastanud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Sulev Alajõe: Pärnu majandusarengut takistav oskustööjõu nappus istub haridussüsteemi augus
Kohalikele tugevustele rajatud spetsialistiõpe aitab piirkonda investoritele atraktiivsemaks muuta, kirjutab Eesti 200 esinumber kohalikel valimistel Pärnus Sulev Alajõe vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Kohalikele tugevustele rajatud spetsialistiõpe aitab piirkonda investoritele atraktiivsemaks muuta, kirjutab Eesti 200 esinumber kohalikel valimistel Pärnus Sulev Alajõe vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Kulla hind langeb rahatrüki vähendamise ootuses
Kulla hind langes täna enam kui viie nädala madalaima tasemeni, millele aitas kaasa dollari odavnemine. Investorid hoiavad kullal silma peal, sest sellel nädalal toimub Föderaalreservi kohtumine, kust investorid ootavad vihjeid rahapoliitika karmistamise kohta, vahendab Reuters.
Kulla hind langes täna enam kui viie nädala madalaima tasemeni, millele aitas kaasa dollari odavnemine. Investorid hoiavad kullal silma peal, sest sellel nädalal toimub Föderaalreservi kohtumine, kust investorid ootavad vihjeid rahapoliitika karmistamise kohta, vahendab Reuters.
Tootjahinnaindeks tõusis üle 15 protsendi
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Tööstustoodangu tootjahinnaindeks, mis iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust, tõusis tänavu augustis võrreldes juuliga 1,7 protsenti, aga võrreldes eelmise aasta augustiga 15,5 protsenti.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.