Indrek Kald • 21. september 2011 kell 12:43

Saaremaa golfifirmat ähvardab kahjunõue

Saaremaa Golfi ASi ähvardab kahjutasunõue pankrotis OÜ-lt Saare Golf Travel, sest jõustunud kohtuotsuse järgi võis väljaku teenuseid müüa vaid viimane, lepingut rikkudes tegi seda aga ka väljaku omanikfirma Saaremaa Golf.

Operaatorlepingu kohaselt kohustus Saare Golf Travel osutama golfiradade müügi teenust, korraldama võistlusi, müüma ja laenutama varustust, tegelema reklaamiga, ent Saaremaa Golfi väitel ei saanud nad sellega hakkama ja seetõttu alustas väljaku omanik ise teenuste müüki, kirjutas Saarte Hääl.

Pankrotihaldur Veli Kraavi sõnul on Saare Golf Traveli pankrotitoimkonna ja võlausaldajate asi arvutada välja, kui palju jäi firmal Saaremaa Golfi poolse lepingu rikkumise tõttu raha saamata. Juhul kui kahjutasunõue esitatakse, võib aktsiaselts pöörduda nõudega firma endise juhataja Aivar Aru ja/või nõukogu vastu, kes olid kahjuliku lepingu sõlmimisega nõus.

Aivar Aru ütles Saarte Häälele, et kui tema oli firma juhataja, leping töötas ja raha selle alusel laekus ning vastutama peab see, kes lepingut rikkuda otsustas ehk ettevõtte praegune juhtkond; viimased aga lehe kommentaaripalvele ei vastanud.

Hetkel kuum