• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Moody’s kärpis Itaalia reitingut

  Moody’s Investors Service kärpis Itaalia valitsuse võlakirjade reitingut A2-le, eelnevalt Aa2-lt, viidates poliitilisele ebakindlusele ja kasvavatele riskidele seoses pikaajalisel finantseerimisel. Moody’se sõnul on Itaalia väljavaade negatiivne.

  Moody’s põhjendas reitingu alandamist sellega, et Itaalial on pikaajaliselt raske saada finantseeringut seoses suure võlatasemega SKP-st ning olemasoleva euroala võlakriisiga, mis on halvendanud eurotsooni riikide finantskeskkonda ja kindlust. 
  Moody’s ütles enda raportis, et suurenenud on languse riskid Itaalia majanduse kasvule seoses makromajandusliku nõrkusega ning globaalse majanduse jahtumisega.
  Reitinguagentuur tõi välja, et Itaaliat puudutavad ka rakendamisega seotud riskid ja ajakulu, et saavutada valitsussektori eelarve konsolideerimise eesmärgid seoses majandusliku ja poliitilise ebakindlusega. 
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Nasdaq suutis ainukesene napis plussis sulguda
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Hübriidõpe pani õppeasutused nutikaid lahendusi otsima
Koolid on viimase paari aastaga pidanud leidma nutikaid tehnilisi võimalusi, kuidas lisaks kaugtööle edukalt korraldada ka hübriidõpet.
Koolid on viimase paari aastaga pidanud leidma nutikaid tehnilisi võimalusi, kuidas lisaks kaugtööle edukalt korraldada ka hübriidõpet.
Kümnendik pensionirahast kulus laenude tagasimaksmisele
Septembris välja makstud teise pensionisamba raha abil maksti Eestis tegutsevatele pankadele laene tagasi ligikaudu 100 miljonit eurot, teatas Eesti Pank.
Septembris välja makstud teise pensionisamba raha abil maksti Eestis tegutsevatele pankadele laene tagasi ligikaudu 100 miljonit eurot, teatas Eesti Pank.