ÄP fototoimetus • 30. oktoober 2011 kell 21:00

Nokia värbas Eesti müügijuhi Microsoftist

Oktoobrist juhib Nokia müügitegevust Eestis Toomas Mihkelson, kelle peamine ülesanne on Nokia toodete ja teenuste müügi koordineerimine Eesti turul.

Mihkelson on väga hea erialase töökogemusega: viimased neli aastat töötas ta Microsoftis ning eelnevalt on ta olnud ametis Lenovos, IBMis, Elionis ja Mäkitorppas. Mihkelsonil on kõrgharidus ärijuhtimises.

Mihkelsoni sõnul on ta valmis asuma vastutusrikkale ametipostile, kuna Nokia on kindla kvaliteedi ja usaldusväärse kuvandiga ettevõte. "Jätkan Nokia müügi arendamist Eestis, et tagada meie klientidele parim teenindus ja toodete kättesaadavus," selgitas ta.

"Nokias on põnev aeg ja soovin anda oma parima, et siin kaasa rääkida," lisas ta.

Autor: ÄP

Hetkel kuum