Samsung muudab tahvelarvuti disaini, et pääseda müügikeelust

Maarja-Liis Mitri 18. november 2011, 17:54

Samsung Electronics teatas neljapäeval, et toob turule tahvelarvuti Galaxy Tab 10.1 ümberdisainitud versiooni, et pääseda müügikeelust Saksamaal, kirjutab CNBC.

Saksamaa kohtu otsusega kuritarvitab Samsungi tahvelarvuti vana versioon Apple’i patente. Saksamaal müügile tulev toote uus versioon sai nimeks Galaxy Tab 10.1 N ja selle peamised erinevused seisnevad raamidisainis ja kõlari asukohas.

Apple’i ja Samsungi kohtuvaidlused on kestnud juba mõnda aega, kuid need hoogustusid tänavu aprillis, mil Apple kaebas Samsungi USA-s kohtusse, süüdistades Lõuna-Korea ettevõtte Galaxy telefone ja tahvelarvuteid Apple’i iPhone’i ja iPadi täpses kopeerimises.

Apple on siiamaani kohtuvõitluses Samsungiga lisaks Saksamaale saanud õiguse ka Austraalias ja Hollandis, kuid üritab jätkuvalt blokeerida teatud Samsungi mudelite müüki USA-s, mis on nutitelefonide ja tahvelarvutite võtmeturg.

Eelmisel kuul oli Samsung sunnitud uuendama kolme telefonimudelit, et pääseda ajutisest müügikeelust Hollandis. Ettevõte ise taotles aga nii Austraalias kui ka Jaapanis müügikeeldu Apple’i iPhone 4S-le, tehes seda hiljem ka Itaalias ja Prantsusmaal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. November 2011, 17:54
Otsi:

Ava täpsem otsing