• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Samsung muudab tahvelarvuti disaini, et pääseda müügikeelust

  Samsung Electronics teatas neljapäeval, et toob turule tahvelarvuti Galaxy Tab 10.1 ümberdisainitud versiooni, et pääseda müügikeelust Saksamaal, kirjutab CNBC.

  Saksamaa kohtu otsusega kuritarvitab Samsungi tahvelarvuti vana versioon Apple’i patente. Saksamaal müügile tulev toote uus versioon sai nimeks Galaxy Tab 10.1 N ja selle peamised erinevused seisnevad raamidisainis ja kõlari asukohas.
  Apple’i ja Samsungi kohtuvaidlused on kestnud juba mõnda aega, kuid need hoogustusid tänavu aprillis, mil Apple kaebas Samsungi USA-s kohtusse, süüdistades Lõuna-Korea ettevõtte Galaxy telefone ja tahvelarvuteid Apple’i iPhone’i ja iPadi täpses kopeerimises.
  Apple on siiamaani kohtuvõitluses Samsungiga lisaks Saksamaale saanud õiguse ka Austraalias ja Hollandis, kuid üritab jätkuvalt blokeerida teatud Samsungi mudelite müüki USA-s, mis on nutitelefonide ja tahvelarvutite võtmeturg.
  Eelmisel kuul oli Samsung sunnitud uuendama kolme telefonimudelit, et pääseda ajutisest müügikeelust Hollandis. Ettevõte ise taotles aga nii Austraalias kui ka Jaapanis müügikeeldu Apple’i iPhone 4S-le, tehes seda hiljem ka Itaalias ja Prantsusmaal.
  Autor: Maarja-Liis Mitri
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Coca Colal oli edukas kolmas kvartal
Warren Buffeti üks lemmikaktsia Coca Cola avalikustas kolmapäeval oodatus paremad kvartalitulemused, mis viisid ka aktsia tõusuteele, vahendab Yahoo Finance.
Warren Buffeti üks lemmikaktsia Coca Cola avalikustas kolmapäeval oodatus paremad kvartalitulemused, mis viisid ka aktsia tõusuteele, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.