• Jaga lugu:

  Me ei lase eurol hävida

  Saksamaa rahandusminister Wolfgang Schäuble kinnitas, et Saksamaa teeb kõik, et Euroopa ühist raha võlakriisis kaitsta.

  „Me ei lase eurol hävida,“ ütles Schäuble ajalehele Sächische Zeitung. Schäuble sõnul tuleb „meie heaolu aluseid“ kaitsta ning allakäigustsenaariumid ja katastroofi kuulutused ei ole mõistusega põhjendatavad. „Ma loodan ja eeldan, et meil õnnestub euroala stabiliseerida,“ märkis Schäuble.
  Schäuble eitas väidet, nagu ei avaldaks ta rahvale võlakriisi kohta alati täit tõde: „Ma proovin alati, tõesti alati, mitte öelda seda, mis ei ole tõsi.“ Küll aga tunnistas minister, et ta ei pea igal ajahetkel kõike ütlema. „Ma proovin võimaluse korral mitte midagi öelda. Ja ilma, et jääks mänguruumi selle „mitte millegi“ interpreteerimiseks.“
  Autor: Katri Soe-Surén
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Tallinna börsil ei langenud täna ükski aktsia
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Inbank tegi Poola toel teises kvartalis müügirekordi
Eesti finantsettevõte Inbank teatas, et on teinud Poolas tõelise läbimurde ja seda tänu rohepöördele. Panga müügikasvu vedas teises kvartalis Poola äriüksus, mille maht moodustab juba ligi pool ettevõtte kogu müügist.
Eesti finantsettevõte Inbank teatas, et on teinud Poolas tõelise läbimurde ja seda tänu rohepöördele. Panga müügikasvu vedas teises kvartalis Poola äriüksus, mille maht moodustab juba ligi pool ettevõtte kogu müügist.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.