• Jaga lugu:

  Pevkur: peame olema halvemateks aegadeks valmis

  Sotsiaalminister Hanno Pevkur rääkis "Terevisioonis", et kui me vaatata sotsiaalkindlustusfondi olukorda tervikuna, siis vaid töötuskindlustusfond on täna kerges ülejäägis. "See ülejääk on halva aja kattevara," selgitas minister.

  Pevkur peabvõimalikuks, et Euroopas kestev ebamäärasus majanduses jõuab ka meie tööturule.
  "Kui viimased neli nädalat on kahjuks näidanud, et registreeritud töötus on natuke tõusnud, siis me peame olema selleks valmis. Ma ei tahaks olla masu lõpufaasis, kus me läksime suure hurraaga töötuskindlustusmakset vähendama 0,9 protsendi peale ja siis pidime järgmisel aastal ütlema, et vabandage, töötuskindlustusmakse tõuseb kolmele ja siis 4,2 protsendile, kuna me ei suuda võetud kohustusi täita, seda teist korda ei tahaks teha, et tuleme alla ja peame jälle üles minema," ütles Pevkur, kes on jätkuvalt seda meelt, et alates 1. jaanuarist 2013 tuleks vähendada makse.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Jaan Härms: hakkame juba restoranis koroonapassi nõudma
Teenindus- ja meelelahutussektorile pole koroonasertifikaadi kontrollimise nõue niivõrd kohustus, kuivõrd annab kindlust, et elu ja äri saab avatuna hoida, kirjutab Saku Õlletehase juht Jaan Härms.
Teenindus- ja meelelahutussektorile pole koroonasertifikaadi kontrollimise nõue niivõrd kohustus, kuivõrd annab kindlust, et elu ja äri saab avatuna hoida, kirjutab Saku Õlletehase juht Jaan Härms.
FED: Liigume toetuste vähendamise suunas
Föderaalreserv teates kolmapäeval, et majandus liigub selle suunas, et varsti võib keskpank hakata vähendama toetust majandusele, vahendab Bloomberg.
Föderaalreserv teates kolmapäeval, et majandus liigub selle suunas, et varsti võib keskpank hakata vähendama toetust majandusele, vahendab Bloomberg.
Terviseameti külmladude uuringud jätkuvad, raisku läks 3 miljonit eurot
Terviseamet andis ülevaate külmladude soojenemisest, mille tõttu läks riknema 100 000 doosi vaktsiini ja ravimit. Selgus, et kolmekordsed häiresüsteemid, mis oleksid pidanud teavitama töötajaid ja turvafirmat ladude soojenemisest, häiret õigel ajal ei edastanud.
Terviseamet andis ülevaate külmladude soojenemisest, mille tõttu läks riknema 100 000 doosi vaktsiini ja ravimit. Selgus, et kolmekordsed häiresüsteemid, mis oleksid pidanud teavitama töötajaid ja turvafirmat ladude soojenemisest, häiret õigel ajal ei edastanud.
Eesti asfalditootja emafirma viimane omanikuvahetus läks aia taha, nüüd uuel katsel
Eestiski tegutseva Rootsi bituumenitootja Nynase värske omanik sattus raskustesse ning asfalditööstur pidi aasta jooksul juba teist korda suurosanikku vahetama. Eelmisel aastal tarneprobleemidega maadelnud Nynase Eesti haru on aga suutnud raskused seljatada.
Eestiski tegutseva Rootsi bituumenitootja Nynase värske omanik sattus raskustesse ning asfalditööstur pidi aasta jooksul juba teist korda suurosanikku vahetama. Eelmisel aastal tarneprobleemidega maadelnud Nynase Eesti haru on aga suutnud raskused seljatada.