• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Annus: olen Lumanis ja Otsas pettunud mitmel põhjusel

  Ehitusettevõtja Toomas Annus on isiklikult pettunud nii Nordeconi suuromanikus Toomas Lumanis kui ka Astlanda Ehituse osanikus Jaanus Otsas.

  Küsimusele, millised sündmused sellise olukorrani on viinud, vastas Annus, et neid on isegi mitu. "Siin saladusi pole ja osa neist on avalikud olnud, nendele pole lihtsalt tähelepanu pööratud," märkis ta intervjuus Postimehele.
  Annuse väitel nad Otsaga omavahel ei suhtle, kuid tüli põhjust ta avalikustama ei soostunud. 
  Jaanus Otsa ei osanud enda sõnul teemat kommenteerida. Ta väitis Äripäevale, et omavahelisi suhteid neil Annusega praktiliselt polegi, sest nad lihtsalt ei puutu kokku. "See on tema arvamus ja tal on sellele õigus," vastas ta lühidalt Annuse väljaütlemistele.
  Postimees küsis Annuselt, millised on tema suhted teise suure ehitaja Toomas Lumaniga. "Meil pole mingeid suhteid. Kui ajaloost paralleele tuua, siis ma pole kunagi aru saanud näiteks sellest, kuidas võisid osad eestlased 1940. aastal käituda nii, et naaber andis üles naabri," vastas Merko Ehituse suuromanik.
  Autor: Birjo Must, Indrek Kald
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakonna valimisöine galerii: absoluutne enamus libises käest
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Puidutööstuse TOP: nõudluse metsik tõus tekitas ka tootjatele probleeme Reastatud 112 edukaimat firmat!
Puidutööstuse TOPi võitja, Pärnumaal teguseva Ecobirch AS juhataja Gert Rahneli sõnul tekitas tooraine suur nõudluse kasv paljudele puitmaterjalide tootjatele raskusi. Ecobirch sai nõudluse järsu kasvuga hästi hakkama, märkis Rahnel.
Puidutööstuse TOPi võitja, Pärnumaal teguseva Ecobirch AS juhataja Gert Rahneli sõnul tekitas tooraine suur nõudluse kasv paljudele puitmaterjalide tootjatele raskusi. Ecobirch sai nõudluse järsu kasvuga hästi hakkama, märkis Rahnel.