• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kreenholmi vara ostis Rootsi firma

  Rootsi firma Prod i Ronneby AB ostis mullu novembris pankrotistunud Kreenholmi järelejäänud seadmed. Need lähevad samade omanikega seotud Narvas tegutsevale ettevõttele Eurotekstiil, mis plaanib neid kasutada tootmise laiendamiseks.

  Tekstiilitööstusettevõte Eurotekstiil Group OÜ  plaanib Kreenholmi seadmeid kasutada oma tootmise laiendamiseks. Eurotekstiil Group põhineb Vene ja Rootsi kapitalil ja toodanguks on linaste, puuvillaste ja segukangaste lõplik viimistlus. Samuti valmistatakse traditsioonilist kodutekstiili: voodipesu, laudlinu, kradinaid ja köögirätikuid, kirjutas Põhjarannik.
  Eurotekstiili juhatuse esimees Igor Poletšuk oli varem Kreenholmi peadirektor, ent sealt lasti ta ühtäkki lahti, kuna firma omanik polnud juhi tööga rahul.
  Äripäev kirjutas oktoobris, et Kreenholmi tekstiilitööstuse vara soovib osta New Krenholm Holding OÜ, mille omanikud on võrdselt Vadim Šabarov ja advokaat Minni-Triin Park. Detsembris oli vara aga taas müügis, siis oli alghind kukkunud viielt miljonilt eurolt 1,8 miljonile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Võimude põimumise räpane pesu vajab puhtaks küürimist
Eesti ettevõtluskeskkonna sirge pintsaku ja selge silmavaate nimel tuleb valgekraelise kuritegevuse kahtlused eriti hoolikalt läbi valgustada, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Eesti ettevõtluskeskkonna sirge pintsaku ja selge silmavaate nimel tuleb valgekraelise kuritegevuse kahtlused eriti hoolikalt läbi valgustada, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Euroopa aktsiaturud tõusevad kolmandat päeva järjest
Euroopa aktsiaturud tõusid kolmapäeval kolmandat päeva järjest. Nädala esimese kahe päevaga oli regiooni turgudel viimase aasta suurim tõus, millele aitas kaasa omikrontüvega seotud hirmude laabumine, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud tõusid kolmapäeval kolmandat päeva järjest. Nädala esimese kahe päevaga oli regiooni turgudel viimase aasta suurim tõus, millele aitas kaasa omikrontüvega seotud hirmude laabumine, vahendab Reuters.
Kuidas leida parimad firmakingitused?
Kas otsite oma firma sümboolikaga reklaamkingitusi ja meeneid? Kui jah, siis proovin teile selles artiklis anda parimaid ideid, milliseid samme astuda, et leida oma töötajatele, koostööpartneritele ja klientidele ideaalsed firmakingitused, mis jutustavad teie loo ja kannavad edasi teie väärtusi.
Kas otsite oma firma sümboolikaga reklaamkingitusi ja meeneid? Kui jah, siis proovin teile selles artiklis anda parimaid ideid, milliseid samme astuda, et leida oma töötajatele, koostööpartneritele ja klientidele ideaalsed firmakingitused, mis jutustavad teie loo ja kannavad edasi teie väärtusi.
Emöke Sogenbits: õige firmade kukkumine ootab meid veel ees
Õige firmade kukkumine on ilmselt veel ees, sest koroonapandeemia ajal on paljud ettevõtted end tühjaks pigistanud, ütles HANZA Mechanicsi Balti klastri juht Emöke Sogenbits konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".
Õige firmade kukkumine on ilmselt veel ees, sest koroonapandeemia ajal on paljud ettevõtted end tühjaks pigistanud, ütles HANZA Mechanicsi Balti klastri juht Emöke Sogenbits konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".